‘Marcel van Leeuwen installatietechniek’ is een ambachtelijk loodgietersbedrijf. De drijvende kracht hierachter is Marcel van Leeuwen, een man met ‘twee rechterhanden’ en door zijn jarenlange ervaring uitgegroeid tot een all-round loodgieter.

Marcel is al 28 jaar werkzaam in het loodgietersvak waarvan 12 jaar als zelfstandige en hij kan inmiddels terugkijken op talloze succesvolle projecten en vele tevreden klanten. Hij groeit mee met de innovaties van de moderne tijd zoals aardwarmtetechnieken en zonneboilers en levert daarnaast natuurlijk alle zaken die u van een loodgieter verwacht zoals zinkwerk, gas- water- en afvoerleidingen en het inrichten van badkamers en toiletten.

Hoog in het vaandel van Marcel staat het leveren van professioneel werk door afspraken na te komen, te zorgen voor een juiste prijs/kwaliteitverhouding en door het leveren van maatwerk, zodat u als klant ‘onder aan de streep’ precies weet waar u aan toe bent. Verder volgt Marcel voortdurend opleidingen die worden verstrekt vanuit de dealerschappen die hij vertegenwoordigt. Alhoewel ‘Marcel van Leeuwen installatietechniek’ een eenmanszaak is, is hij het gewend om samen te werken met een aantal vaste partners die specialist zijn op hun vakgebied, waaronder een elektriciën, een aannemer, een tegelzetter, een boorbedrijf en een kitbedrijf. Deze samenwerking resulteert in een juiste oplossing voor u als klant.

Uitspraak van Marcel: ,,Wat mijn werk leuk maakt, is dat ik afwisselend grote en kleine klussen doe. Soms los ik ad hoc een storing op met een lekkende kraan, terwijl ik later weer een gesprek heb over een aardwarmte-installatie’’
een zinken bekleding van twee dakkapellen,gemaakt door Marcel van Leeuwen